Bilal Erdoğan: Çocuklarımızın güvenliği ve geleceği gündemimizde
Necmeddin Bilal Erdoğan, Muş'ta çocukların güvenliği ve sosyal medya etkileri üzerine konuştu. Toplumun her kesiminin çocuk yetiştirmedeki sorumluluğunu vurguladı.
1 / 6İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, Muş'ta düzenlenen ‘Sivil Toplum Kuruluşları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, güncel konuların çocuklar olduğunu vurguladı. Erdoğan, “Bugün gündemimiz çocuklar. Çocuklarımızın güvenli, emniyetli bir şekilde okullarına devam edebilmeleri gündemde. Fiziki emniyetin ötesinde, ekran bağımlılığıyla mücadele ve sosyal medya gibi kötü etkenlerden korunma konuları da önemli.” dedi.
2 / 6
3 / 6Erdoğan, çocuk yetiştirmenin yalnızca ailelerin ve öğretmenlerin sorumluluğu olmadığını belirterek, toplumun tüm kesimlerinin bu konuda sorumluluk alması gerektiğini ifade etti. “Bu iş, bütün toplumun paydaşı olduğu bir iş. Çocuklarımızı korumak, sadece anne babanın ya da öğretmenin değil, toplumun tüm bireylerinin görevidir.” şeklinde konuştu.
4 / 6
5 / 6Erdoğan, çocukların korunması için toplumun daha talepkar olması gerektiğini vurgulayarak, “Çocuklarımız kırmızı çizgimiz. Onların güvenliği, geleceği için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Bu süreçte, kamuoyunun da çocuklarımızın korunmasına yönelik tedbirlerin alınmasına destek vermesi önemlidir.” dedi. Ayrıca, uluslararası örneklerle Türkiye'nin de çocukları sosyal medyadan koruma konusunda daha aktif olması gerektiğini belirtti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası