Bilgi Üniversitesi’nde Kapatma Kararı Sonrası Polis Ablukası: Öğrenciler Nöbette
Kapatılan Bilgi Üniversitesi’nde öğrenciler, akademisyenler ve mezunların nöbetine polis müdahale etti. Kampüs içinde ve dışında toplanan gruplar ablukaya alınırken gerginlik yaşandı.
1 / 3İstanbul Bilgi Üniversitesi hakkında alınan kapatma kararının ardından kampüste başlayan protestolar devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı sonrası öğrenciler, akademisyenler ve mezunlar kampüste nöbet tutmayı sürdürdü. Resmî Gazete’de yayımlanan kararın ardından kampüste ve çevresinde hareketlilik arttı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası