8 Fotoğraf

BilimFest Trabzon, yapay zeka robotuyla açıldı

Trabzon'da BilimFest Trabzon, yapay zeka robotunun açılışıyla başladı. Festivalde bilime dair etkinlikler ve atölyeler düzenlenecek.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 8 BilimFest Trabzon, yapay zeka robotuyla açıldı 1
    Trabzon'da, BilimFest Trabzon'un açılışı yapay zeka robotu tarafından gerçekleştirildi. Festival, bilim ve teknoloji kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleniyor.
  2. 2 / 8 BilimFest Trabzon, yapay zeka robotuyla açıldı 2
    Festivalin açılış törenine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in yanı sıra Vali Tahir Şahin, üniversite rektörleri ve birçok protokol üyesi katıldı. Başkan Genç, “Bilgiye erişimi artırmak ve bu bilgiyi teknolojiye dönüştürmek zorundayız” ifadelerini kullandı.
  3. 3 / 8 BilimFest Trabzon, yapay zeka robotuyla açıldı 3
    22-24 Ekim tarihleri arasında sürecek festivalde 150 stantla çeşitli etkinlikler, atölyeler ve bilim gösterileri gerçekleştirilecek. Gençler ve çocuklar için bilime olan ilginin artırılması hedefleniyor.
  4. 4 / 8 BilimFest Trabzon, yapay zeka robotuyla açıldı 4
  5. 5 / 8 BilimFest Trabzon, yapay zeka robotuyla açıldı 5
  6. 6 / 8 BilimFest Trabzon, yapay zeka robotuyla açıldı 6
  7. 7 / 8 BilimFest Trabzon, yapay zeka robotuyla açıldı 7
  8. 8 / 8 BilimFest Trabzon, yapay zeka robotuyla açıldı 8

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş