Bolu Emniyet Müdür Yardımcısı Türker Uygur, dünya şampiyonu oldu
Bolu Emniyet Müdür Yardımcısı Türker Uygur, Gürcistan'da düzenlenen vücut geliştirme yarışmasında '+50 Men’s Physique' kategorisinde dünya şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı.
1 / 3Bolu Emniyet Müdür Yardımcısı Türker Uygur, Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen NPC Worldwide Pro Qualifier vücut geliştirme yarışmasında '+50 Men’s Physique' kategorisinde dünya şampiyonu unvanını kazandı.
2 / 353 yaşındaki Uygur, yoğun iş temposuna rağmen uzun yıllardır vücut geliştirme sporuyla ilgileniyor. Şehit polis çocuğu olan Uygur, 2023 yılında Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda üçüncü olarak dikkat çekmişti. Geçtiğimiz dönemde ise 2025 yılında İzmir’de düzenlenecek Türkiye Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde '+45 Master Erkekler Fizik' kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.
3 / 3Uygur, ulusal yarışmalardaki başarılarından sonra, yalnızca iki gün sonra uluslararası organizasyonda da podyuma çıkarak altın madalya kazanmış ve birincilik kürsüsüne çıkmıştı. Dünya şampiyonluğu hedefi doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam eden Uygur, şimdi de Gürcistan’daki yarışmadan altın madalyayla dönerek büyük bir başarıya imza atmış oldu.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası