4 Fotoğraf

Burdur İtfaiyesi, 18'inci aracı envanterine ekledi

Burdur Belediyesi İtfaiyesi, hizmete aldığı 18'inci aracıyla araç envanterini güçlendirdi. Belediye Başkanı Ercengiz, yeni araçla acil durumlara daha iyi müdahale edileceğini açıkladı.
ANKA
ANKA
0
  1. 1 / 4 Burdur İtfaiyesi, 18'inci aracı envanterine ekledi 1
    Burdur Belediyesi İtfaiyesi, araç envanterine 18'inci aracı dahil etti. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, göreve geldiği günden bu yana 18 yeni aracın kazandırıldığını vurguladı.
  2. 2 / 4 Burdur İtfaiyesi, 18'inci aracı envanterine ekledi 2
    Başkan Ercengiz, hizmete alınan yeni aracı yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İtfaiye teşkilatının araç filosunu güçlendirme amacı doğrultusunda yeni araç alımlarının devam ettiğini belirtti. “Bugün bir rüyayı, bir hayali daha gerçekleştiriyoruz” diyen Ercengiz, Burdur İtfaiyesi’nde daha önce 5 yaşında dahi bir aracın bulunmadığını ifade etti.
  3. 3 / 4 Burdur İtfaiyesi, 18'inci aracı envanterine ekledi 3
    Burdur’un afetler açısından riskli bir bölge olduğunu söyleyen Ercengiz, “Sadece yangın ve sel değil, aynı zamanda bir deprem bölgesindeyiz. Her türlü afete karşı hazırlıklı olmalıyız” şeklinde konuştu. Ayrıca, trafik kazaları gibi acil durumlarda hızlı müdahale için gerekli ekipmanların temin edildiğini aktardı. Avrupa Kalkınma Bankası’ndan alınan krediyle yeni araçların kazandırıldığını belirtti.
  4. 4 / 4 Burdur İtfaiyesi, 18'inci aracı envanterine ekledi 4

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş