Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin THK ile düzenlediği 30 Ağustos Havacılık Şöleni'nde, profesyonel uçuş gösterileri ve atölyelerle zafer coşkusu yaşandı. Etkinliğe siyaset ve bürokrasiden isimler ile halk yoğun ilgi gösterdi.
1 / 8Bursa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünü Yunuseli Havalimanı'nda düzenlenen "Havacılık Şöleni" ile kutladı. Türk Hava Kurumu (THK) Bursa Şubesi'nin desteğiyle organize edilen etkinlikte, havacılık tutkunları zafer coşkusunu gökyüzünde yaşadı.
2 / 8Gün boyunca süren şölende, profesyonel pilotların sergilediği nefes kesen uçuş gösterileri büyük ilgi gördü. Etkinlikler kapsamında havacılık atölyeleri ve uçuş simülatörleri de yer aldı. Çocuklar ve gençlerin yoğun katılım gösterdiği bu aktivitelerle, bayram coşkusu farklı bir boyuta taşındı.
3 / 8Yunuseli Havalimanı'ndaki kutlamalara Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kevser Öztürk, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen ve Ahmet Kılıç, Vali Yardımcısı Hüseyin Sayın, THK Bursa Şubesi Başkanı Hatice Nur Gündoğdu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlik, bayramın anlamını havacılık gösterileriyle birleştirerek Bursalılara unutulmaz anlar yaşattı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası