1 / 11Bursa'da, 7 yıl önce babası tarafından kaçırılan ve polis operasyonuyla kurtarılan 8 yaşındaki Nazar S., annesi Rebecca S. ile yeniden buluştu.
2 / 11
3 / 11Nazar, annesiyle pedagog eşliğinde tanıştığı sırada ilk kez 'anne' diyerek, 'Rebecca kötü değil miydi ya, ama iyiymiş' dedi. Olayın ardından Türkiye'ye gelen Rebecca, oğlu ile birlikte Adli Tıp Kurumu'na kan örneği vermek üzere gitti. Nazar'ın kaybolduğu dönemde, onun kötü bir anne olduğu yönünde olumsuz ifadelerle büyütüldüğü iddia ediliyor.
4 / 11
5 / 11Rebecca, Almanya'dan Bursa'ya geldiğinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde Nazar ile ilk defa görüştü. Görüşme sırasında, Nazar'ın 'Sen benim annem misin? Aynı dili konuşmuyoruz, nasıl anlaşacağız?' soruları dikkat çekti. Zamanla, Rebecca'ya 'anne' hitabında bulunmaya başladı. İkili arasındaki ilişkiyi güçlendirmek amacıyla oyun oynamaları sağlandı.
6 / 11
7 / 11DNA testi sonucunda Rebecca'nın, Nazar'ın annesi olduğu kesinleşirse, mahkeme çocuğun geleceği hakkında karar verecek. Nazar'ın Almanya'ya gönderilip gönderilmeyeceği ya da Türkiye'de kalıp kalmayacağı, uzman görüşleri ve yapılacak incelemeler doğrultusunda belirlenecek.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası