7 Fotoğraf

Bursa'nın fethinin 700. yılı, söyleşilerle anılıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, fethinin 700. yılı dolayısıyla düzenlediği '700. Yıl Söyleşileri' ile Bursa'nın tarihi mirasını değerlendiriyor. Programlar Nisan 2027'ye kadar sürecek.
ANKA
ANKA
0
  1. 1 / 7 Bursa'nın fethinin 700. yılı, söyleşilerle anılıyor 1
    Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın fethinin 700’üncü yılı dolayısıyla “700. Yıl Söyleşileri”ni başlattı.
  2. 2 / 7 Bursa'nın fethinin 700. yılı, söyleşilerle anılıyor 2
    İlk program, Tayyare Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Etkinliğe AK Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç ve Emel Gözükara Durmaz ile pek çok kurum ve kuruluşun temsilcileri katıldı. “Bir Medeniyetin Hafızası: Bursa-İpekten İmparatorluğa 1: Kuruluş ve Osmanlı Ruhu” başlığı altında, Bursa’nın tarihindeki önemli dönemler masaya yatırıldı.
  3. 3 / 7 Bursa'nın fethinin 700. yılı, söyleşilerle anılıyor 3
    Programın açılışında Türk Sanat Müziği’nin önde gelen isimlerinden Yaprak Sayar’ın konseri dinleyicilerden büyük ilgi gördü. Moderatörlüğünü AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Aydın Böhürler’in üstlendiği söyleşide, Prof. Dr. Mustafa Kara ve Prof. Dr. Ayşe Zişan Furat konuşmacı olarak yer aldı. Söyleşide, Bursa’nın medeniyet tarihindeki yeri ve Osmanlı kültüründeki etkileri üzerinde duruldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi, 700. Yıl Söyleşileri’ni Nisan 2027’ye kadar sürdürmeyi planlıyor. Her ayın üçüncü cumartesi günü gerçekleşecek olan etkinliklerde, Bursa’nın tarihi ve kültürel mirası geniş bir perspektiften ele alınacak.
  4. 4 / 7 Bursa'nın fethinin 700. yılı, söyleşilerle anılıyor 4
  5. 5 / 7 Bursa'nın fethinin 700. yılı, söyleşilerle anılıyor 5
  6. 6 / 7 Bursa'nın fethinin 700. yılı, söyleşilerle anılıyor 6
  7. 7 / 7 Bursa'nın fethinin 700. yılı, söyleşilerle anılıyor 7

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş