Cevdet Yılmaz: Manisa okul saldırısında 2 ağır yaralı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Manisa Turgutlu'da İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önündeki silahlı saldırıda 2 kişinin ağır yaralandığını duyurdu. Saldırganın okuldan bir öğrenci olduğu belirtildi.
1 / 5Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki bir okul önünde meydana gelen silahlı saldırıda iki kişinin ağır yaralandığını açıkladı. Saldırının failinin, aynı okulda öğrenci olan 15 yaşındaki H.O. olduğu belirtildi.
2 / 5Cumhurbaşkanlığı'nda Türkiye Coğrafi Bilgi Sistemi Kurulu toplantısında konuşan Yılmaz, yaralıların durumunun ağır olduğunu ve tedavilerinin sürdüğünü bildirdi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda emniyet ve sağlık ekibi sevk edildiğini, şüphelinin ise emniyetin kontrolünde olduğunu ifade etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'nin olay yerine hareket ettiğini de ekledi.
3 / 5Manisa Valiliği'nden yapılan açıklamada ise Turgutlu ilçesindeki İnci Üzmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yakınlarında gerçekleşen silahlı saldırıda toplam 8 kişinin yaralandığı bilgisi paylaşıldı. Saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülen şüpheli gözaltına alınırken, okul çevresinde detaylı inceleme ve güvenlik çalışmaları başlatıldı. Özel harekat polisleri okul etrafında güvenlik sağlarken, olay yeri inceleme ekipleri de delil toplama çalışmalarını sürdürüyor.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası