1 / 3Bodrum’da 58 yıl boyunca CHP'de görev alan İbrahim Turan, partisinden istifa ederek YENİ Parti'ye katıldığını duyurdu.
2 / 3İbrahim Turan, bu kararı alırken duygusal anlar yaşadığını dile getirerek, “Çok düşündüm. Ağlamamak için kendimi zor tuttum” ifadesini kullandı. YENİ Parti Bodrum Kurucu İlçe Başkanı Tuna Işın, Turan’ı iş yerinde ziyaret ederek, üyelik işlemlerini tamamlamasına yardımcı oldu. Işın, Turan’ın uzun yıllar CHP’nin örgütlenmesine katkıda bulunduğunu belirtti.
3 / 3Turan, 1968 yılından bu yana CHP’de bulunduğunu hatırlatarak, partiden ayrılmanın kendisi için zor olduğunu ifade etti. “58 senedir partimin neferiyim, askeriyim” diyen Turan, partideki değişimden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, “Bir adamın kurbanı oldu bu parti” şeklinde konuştu. YENİ Parti’ye geçişinin ardından çok mutlu olduğunu belirten Turan, artık yeni bir yolda yürümeye hazır olduğunu vurguladı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası