Çifte cinayet zanlısı, saklandığı boş arazide yakalandı
Aydın'da yaşanan çifte cinayet sonrası Erkan Aslan, Kuşadası'ndaki saklandığı boş arazide yakalandı. Cinayetlerin detayları ve soruşturma süreci sürüyor.
1 / 7Aydın'ın Söke ilçesinde park halindeki bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda, sürücü Ercan Zengin (31) ve 1,5 aylık hamile Nurgül Aslan (25) hayatını kaybetti. Olay, 30 Mayıs'ta saat 14.00 sıralarında Yeni Cami Mahallesi'nde yer alan kapalı pazar yerinde meydana geldi. Otomobile yapılan ateş sonucu Ercan Zengin olay yerinde yaşamını yitirirken, Nurgül Aslan hastaneye kaldırıldı fakat burada da kurtarılamadı.
2 / 7Cinayetlerin ardından başlatılan soruşturmada, Nurgül Aslan'ın eşi Erkan Aslan (29) hakkında çalışma başlatıldı. Erkan Aslan'ın cinayetleri işlediğini itiraf ettiği ve cep telefonuyla kayda aldığı tespit edildi. Emniyet ekipleri, 1 Haziran'da Sazlıköy Mahallesi'nde düzenlediği operasyonda, Erkan Aslan'ın babası ve diğer şüphelileri gözaltına aldı. Yapılan aramalarda 2 tabanca ve 20 mermi ele geçirildi.
3 / 7Erkan Aslan'ın yakalanacağını anlayarak Kuşadası'nda bir dizi adreste saklandığı belirlendi. Yurt dışına kaçma hazırlığında olduğu değerlendirilen Aslan, Saklandığı yerlerden çıkarak Davutlar Mahallesi'ndeki boş bir araziye sığındı. Polis, burada yaptığı çalışmalar sonucunda Aslan'ı yakaladı ve işlemleri devam ediyor.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası