1 / 4İstanbul'da Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye tutarı 942 milyon TL'yi geçerek, hem bu oyunun hem de Türkiye şans oyunları tarihinin en yüksek ikramiyesi oldu.
2 / 4Bostancı'daki bayi sahibi Servet Yeşilyurt, büyük ikramiyenin devretmesiyle birlikte satışlarda ciddi bir artış yaşandığını ifade etti. Yeşilyurt, “Bu, Türkiye tarihinin en büyük ikramiyesi. İnsanların ilgisi giderek artıyor. Özellikle çekiliş günlerinde yoğunluk yaşıyoruz” dedi.
3 / 4Bayi sahibi, oyuncuların genellikle şanslı numaralarını tercih ettiğini belirtirken, bazılarının çocuklarının veya eşlerinin doğum günlerini seçtiğini aktardı. Oyunculardan Ercan Köklü, “942 milyon bana çıksa ne yaparım bilmiyorum, ama bir spor araba alırdım” derken, Hasan Yalova ise kazandığında dünyayı gezmek istediğini ifade etti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası