1 / 4Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı (COP31), 9-20 Kasım tarihleri arasında Türkiye'nin ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Antalya EXPO Fuar Alanı'nda düzenlenecek. Zirvenin güvenliği için 25 bin 739 emniyet personeli görevlendirildi.
2 / 4Emniyet Genel Müdürlüğü koordinasyonunda ve Antalya Emniyet Müdürlüğünün öncülüğünde kapsamlı güvenlik planlaması yapıldı. Açıklamada, “Emniyet Teşkilatımız tüm birimleriyle hazırlıklarını en üst düzeyde sürdürüyor” denildi. Zirveye devlet ve hükümet başkanları, bakanlar, üst düzey delegeler ile uluslararası sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılması bekleniyor.
3 / 4Güvenlik planı havalimanlarındaki karşılama noktalarını, konaklama tesislerini, ulaşım güzergâhlarını ve EXPO Fuar Alanı ile çevresini kapsıyor. Görevlendirilen personel, güvenlik süreçlerinin kesintisiz yürütülmesi ve katılımcılarla vatandaşların huzurunun sağlanması için sahada görev yapacak.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası