11 Fotoğraf

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortadoğu'daki gerilimlerin kaynağı Filistin meselesidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ortadoğu'daki gerilimlerin temelinde Filistin meselesinin yattığını ve kalıcı barış için iki devletli çözüm gerektiğini ifade etti.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 11 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortadoğu'daki gerilimlerin kaynağı Filistin meselesidir 1
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen NATO Parlamenter Zirvesi kapsamında, önemli açıklamalarda bulundu. Zirveye katılan ülkelerin temsilcilerine seslenen Erdoğan, Ortadoğu'daki gerilimlerin temel nedeninin Filistin meselesi olduğunu vurguladı.
  2. 2 / 11 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortadoğu'daki gerilimlerin kaynağı Filistin meselesidir 2
    Erdoğan, "İşgal bitmeden, İsrail'in sürekli artan toprak gaspı bitmeden maalesef bölgemizde kalıcı barış sağlanamaz. Kalıcı barışa giden yolun kapısı ise iki devletli çözümdür. 1967 sınırlarında, bağımsız, egemen, toprak bütünlüğüne sahip bir Filistin devleti mutlaka kurulmalıdır" dedi.
  3. 3 / 11 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortadoğu'daki gerilimlerin kaynağı Filistin meselesidir 3
    Zirveye katılan 20 ülkenin meclis başkanları ile NATO Parlamenter Asamblesi Başkanı ve Genel Sekreter Vekili'nin yer aldığı yemekte Erdoğan, NATO'nun caydırıcılığının korunmasının ve müttefikler arasındaki dayanışmanın kritik bir öneme sahip olduğunu belirtti. Türkiye'nin NATO'daki rolünü vurgulayan Erdoğan, "Türkiye olarak yeni dönemin ruhunu en iyi okuyan ülkelerden biriyiz" ifadesini kullandı.
  4. 4 / 11 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortadoğu'daki gerilimlerin kaynağı Filistin meselesidir 4
  5. 5 / 11 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortadoğu'daki gerilimlerin kaynağı Filistin meselesidir 5
  6. 6 / 11 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortadoğu'daki gerilimlerin kaynağı Filistin meselesidir 6
  7. 7 / 11 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortadoğu'daki gerilimlerin kaynağı Filistin meselesidir 7
  8. 8 / 11 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortadoğu'daki gerilimlerin kaynağı Filistin meselesidir 8
  9. 9 / 11 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortadoğu'daki gerilimlerin kaynağı Filistin meselesidir 9
  10. 10 / 11 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortadoğu'daki gerilimlerin kaynağı Filistin meselesidir 10
  11. 11 / 11 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortadoğu'daki gerilimlerin kaynağı Filistin meselesidir 11

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş