DEM Parti 5'inci olağan kongresinde eş genel başkanlar oy kullandı
DEM Parti'nin 5'inci Olağan Büyük Kongresi'nde Eş Genel Başkanlar Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları oy kullandı. Parti, kongreden sonra kapsamlı bir değişim planlıyor.
1 / 8DEM Parti'nin 5'inci Olağan Büyük Kongresi, Ankara'daki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde devam ediyor. Kongrede, Eş Genel Başkanlar Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları oylarını kullandı.
2 / 8Kongrede parti organlarının seçimi için oy verme işlemi gerçekleştirildi. Eş Genel Başkanlar, bu süreçte oy kullanarak katılım sağladılar. Hatimoğulları, oy verme işleminin ardından yaptığı açıklamada, “Kongremiz hayırlı olsun herkese” şeklinde ifadelerde bulundu.
3 / 8DEM Parti, gerçekleştirdiği 5'inci Olağan Kongre'nin ardından, çözüm sürecine uygun bir şekilde kapsamlı bir değişim ve yeniden yapılanma süreci yürütmeyi planlıyor. Bu sürecin, Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun'un uygulanmasıyla eşgüdümlü olarak 2027 baharında gerçekleştirilmesi öngörülüyor.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası