4 Fotoğraf

Down sendromlu İbrahim, karate ve resimle hayat buldu

Down sendromlu İbrahim Halil Aslan, karate ve resim kursları sayesinde hem sosyalleşerek öz güvenini artırdı hem de sanatsal yeteneklerini keşfetti.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 4 Down sendromlu İbrahim, karate ve resimle hayat buldu 1
    Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Down sendromlu İbrahim Halil Aslan, karate ve resim kursları sayesinde hayatında büyük bir değişim yaşadı.
  2. 2 / 4 Down sendromlu İbrahim, karate ve resimle hayat buldu 2
    İbrahim, kardeşlerinin evlenip evden ayrılmasının ardından içine kapanmış ve ailesi bu durumu değiştirmek için onu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne ait Gençlik Merkezi'ne götürmüştür. Burada karate kursuna başlayan İbrahim, kısa sürede siyah kuşak seviyesine ulaşarak önemli bir başarı elde etti.
  3. 3 / 4 Down sendromlu İbrahim, karate ve resimle hayat buldu 3
    Karate eğitiminin yanı sıra, resme olan yeteneği de keşfedilen İbrahim, burada resim eğitimine başladı. Kurslara katılarak sosyal hayatına renk katan İbrahim, ablası Zeynep Aslan ile birlikte bu süreçte önemli bir gelişim gösterdi. Eğitmenleri tarafından desteklenen İbrahim, okul hayatında da başarılı oldu ve okuma yazma becerilerini yeniden kazandı. İbrahim, ileride sergi açma hedefiyle yaptığı yağlı boya tablolarıyla sanat hayatına yön vermeyi umuyor.
  4. 4 / 4 Down sendromlu İbrahim, karate ve resimle hayat buldu 4

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş