Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen 'Efeler Çocuk Şenliği', binlerce çocuk ve aileyi bir araya getirerek renkli etkinliklere sahne oldu. Başkan Yetişkin, birlik mesajı verdi.
1 / 17Efeler Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mesire Alanı’nda bu yıl ikincisi düzenlenen “Efeler Çocuk Şenliği”, renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.
2 / 17Pınarbaşı Mesire Alanı, bu yıl binlerce çocuk ve ailelerinin katılımıyla muazzam bir açık hava festivaline dönüştü. Doğanın güzellikleri arasında gerçekleşen etkinlikte; Efeler Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ndan kukla gösterileri, kent orkestrasının performansları gibi birçok sanatsal etkinlik çocuklarla buluştu. Ayrıca, zihinsel gelişimi destekleyen akıl ve zeka oyunları, palyaço gösterileri, yüz boyama etkinlikleri ve animasyonlar minik konuklara eşsiz anlar yaşattı.
3 / 17Şenlikte coşkuya ortak olan Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, açılış konuşmasında birlik, beraberlik ve süreklilik mesajı verdi. Çocukların bu özel güne uzun süredir hazırlandığını dile getiren Yetişkin, “Şenliğimizi geleneksel hale getirmek istiyoruz; bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz. Her sene birlikte bu mutluluğu paylaşmak dileğiyle…” dedi. Yetişkin, görevdeyken şehit olan Aydınlı polis memurunu da unutmadı ve ailesine başsağlığı diledi. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür eden Yetişkin, bu şenliğin çocuklar için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu vurguladı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası