1 / 8Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Karakoçan ilçesinde öldürülen Ağa Üykü ve eşi Hayriye Üykü'nün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
2 / 8Vali Hatipoğlu, burada yaptığı açıklamada, “Burada çok vahşice işlenmiş bir cinayet var. Olayı tüm yönleriyle aydınlatacağız” dedi. 8 Eylül gecesi meydana gelen yangında, çiftin cansız bedenleri evde bulundu. Yapılan otopsi sonucunda, vücutlarında kurşun izleri tespit edildiği belirtildi.
3 / 8Karakoçan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden H.Ç., tutuklanarak Elazığ T Tipi Cezaevi'ne gönderildi. Diğer iki şüpheliden birine adli kontrol kararı verilirken, diğeri serbest bırakıldı. Vali Hatipoğlu, olayın aydınlatılması için jandarma ve emniyet güçlerinin hızlı bir şekilde çalıştığını vurguladı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası