5 Fotoğraf

Emekli uzman çavuşlar özlük hakları için imza topluyor

Emekli uzman çavuşlar, özlük haklarının iyileştirilmesi ve mesleki mağduriyetlerinin giderilmesi için Ulus Atatürk Heykeli önünde imza kampanyası başlattı. Kampanya 18 Eylül'e kadar sürecek.
ANKA
ANKA
0
  1. 1 / 5 Emekli uzman çavuşlar özlük hakları için imza topluyor 1
    Ankara'da bir araya gelen emekli uzman çavuşlar, özlük haklarının iyileştirilmesi ve mesleki mağduriyetlerinin giderilmesi talebiyle imza kampanyası başlattı. Türkiye Emekli Uzman Çavuşlar Derneği (TEMUD) çatısı altında örgütlenen grup, bu önemli hak mücadelesini kamuoyuna duyurmayı hedefliyor.
  2. 2 / 5 Emekli uzman çavuşlar özlük hakları için imza topluyor 2
    TEMUD üyeleri, daha önce Kayseri'den Ankara'ya "Kahramanlara Hak Yürüyüşü" gibi eylemlerle seslerini duyurmaya çalışmıştı. Bu kez, Ulus Atatürk Heykeli önünde kurdukları stantla vatandaşlardan destek bekliyorlar. İmza kampanyası, 18 Eylül tarihine kadar devam edecek.
  3. 3 / 5 Emekli uzman çavuşlar özlük hakları için imza topluyor 3
    TEMUD Genel Başkanı Ali Tilkici, yaptığı açıklamada, vatan ve millet güvenliği için yıllarca fedakarca görev yapan uzman çavuşların hak ve adalet mücadelesine destek olunması çağrısında bulundu. Tilkici, tüm vatandaşları kampanyaya katılmaya davet etti. Bu eylem, uzman çavuşların yaşadığı mesleki sorunların çözümüne yönelik atılan adımlardan biri olarak öne çıkıyor.
  4. 4 / 5 Emekli uzman çavuşlar özlük hakları için imza topluyor 4
  5. 5 / 5 Emekli uzman çavuşlar özlük hakları için imza topluyor 5

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş