3 Fotoğraf

Erdoğan: Yanlış yapanla vedalaşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti il başkanları toplantısında, partinin yanlış yapanlarla vedalaşarak yoluna devam ettiğini belirtti. Devletin gündemine hakim olduğunu ve yolsuzlukla mücadelenin süreceğini vurguladı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 3 Erdoğan: Yanlış yapanla vedalaşırız 1
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, partinin kuruluş felsefesini ve yol haritasını anlattı. Erdoğan, "Biz yenilenerek yürürüz. Biz tazelenerek ilerleriz. Biz her dem yeniden doğarız. Biz yanlış yapanla, nefsine yenik düşenle vedalaşır, yolumuza güçlenerek devam ederiz" dedi.
  2. 2 / 3 Erdoğan: Yanlış yapanla vedalaşırız 2
    Erdoğan, AK Parti'nin kimsesizlerin kimsesi olmak, yoksulların ve mazlumların hakkını savunmak için kurulduğunu vurgulayarak, partinin misyonunun çeyrek asırdır değişmediğini belirtti. "Bu hareketin kendisiyle kaim olduğuna inanan varsa büyük bir yanılgı içindedir" diyen Erdoğan, bireysel egoların milletin davasının önüne geçmemesi gerektiğini ifade etti. Parti içinde farklı düşünce ve ajandalara sahip kişiler olabileceğini ancak yanlış yapanların kenara konulduğunu ve hesabı sorulduğunu söyledi.
  3. 3 / 3 Erdoğan: Yanlış yapanla vedalaşırız 3
    Konuşmasında ekonomik konulara da değinen Erdoğan, devletin kendi gündemine hakim olduğunu ve alınan kararlar doğrultusunda ilgili fonlara ilişkin sürecin hızla neticelendirileceğini belirtti. Bu süreçten Türkiye'nin daha da güçlenerek çıkacağına inandığını dile getirdi. Ayrıca, İstanbul'u soyanlar gibi yolsuzluk ve kirli ilişkilere bulaşanlara karşı tolerans gösterilmeyeceğini, bu tür durumlarda gerekenin yapılacağını vurguladı. Erdoğan, 25 yıldır millete hizmet ettiklerini ve güveni boşa çıkarmadıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş