Esenler'de kız meselesi nedeniyle saldırıya uğrayan genç, 7 kişi gözaltında
Esenler'de bir genç, kız meselesi nedeniyle gittiği grup tarafından baltayla saldırıya uğradı. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı ve adliyeye sevk edileceği bildirildi.
1 / 5İstanbul'un Esenler ilçesinde, İ.A. (17), 'kız meselesi' sebebiyle bir grup genç tarafından darbedildi ve baltayla saldırıya uğradı.
2 / 5Olay, 7 Temmuz Cuma akşamı Kazımkarabekir Mahallesi'ndeki bir açık otoparkta gerçekleşti. İ.A., durumu anlamak için kalabalık bir grup ile konuşmak üzere yanlarına gitti. Ancak burada, grup tarafından darp edildi ve baltayla saldırıya maruz kaldı. Saldırı anı, çevredeki kişiler tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.
3 / 5Sosyal medya platformlarında, "Kalabalık grup, 1 kişiye tekme, tokat ve keserle saldırdı" şeklinde paylaşımlar yapılmasının ardından Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü duruma müdahale etti. Yapılan çalışmalar sonucunda, saldırıya karıştığı belirlenen 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler arasında 16 ve 20 yaşlarında gençler bulunuyor. Gözaltına alınan kişilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası