Eski eş kıskançlığı kan döktürdü: Beyoğlu'nda kanlı hesaplaşma!
Beyoğlu'nda eski eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği kişiyi silahla vurarak ağır yaralayan şüpheli Emir T. tutuklandı. Olayın kıskançlık nedeniyle gerçekleştiği belirtildi.
1 / 8Beyoğlu'nda, eski eşiyle gönül ilişkisi olduğunu iddia ettiği kişiye yönelik silahlı saldırıda bulunan şüpheli, mahkemece tutuklandı. Olay, kıskançlık krizinin nasıl trajik sonuçlara yol açabileceğinin bir kez daha altını çizdi.
2 / 8İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yaşanan olayda, Emir T. (32) isimli şahıs, eski eşiyle gönül ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Sezer H.’ye (32) binanın girişinde kurşun yağdırdı. Vücuduna 6 kurşun isabet eden Sezer H., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Adrese intikal eden emniyet güçleri, olay yerinden kaçan Emir T.’yi üzerinde bulunan silahla birlikte kısa sürede yakaladı.
3 / 8Şüphelinin emniyette verdiği ilk ifadede, saldırının sebebini eski eşiyle Sezer H. arasındaki ilişkiye bağladığı öğrenildi. Bu itiraf, olayın kişisel bir husumetten öteye, derin bir kıskançlık ve öfke patlaması sonucu gerçekleştiğini ortaya koydu. Emir T.’nin ve ağır yaralanan Sezer H.’nin daha önceki suç kayıtlarının da olması, olayın vahametini artırıyor. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Emir T., 'kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, 19 Haziran Cuma günü saat 13.30 sularında Yenişehir Mahallesi'nde meydana gelmişti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası