Eskişehir'de bisikletseverler, başkan Ünlüce ile bir araya geldi
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü'nde bisikletseverlerle bir araya gelerek sağlıklı yaşamın önemini vurguladı.
1 / 6Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü vesilesiyle Velespit Parkı'nda bisikletseverlerle buluştu.
2 / 6Bu anlamlı gün dolayısıyla sağlıklı ve sürdürülebilir bir yaşam için pedal çeviren tüm vatandaşların gününü kutlayan Ünlüce, Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü'nün önemine vurgu yaptı. Eskişehir Bisiklet Derneği (velESPİD) üyeleri ile birlikte yapılan etkinlikte, bisiklet kültürünün yaygınlaşması adına önemli adımlar atıldığı ifade edildi.
3 / 6Velespit Parkı'ndaki etkinlikte, bisikletseverlerle yakından ilgilenen Ünlüce, “Dünya Bisiklet Günü kapsamında düzenlenen bisiklet turunda bisikletseverlerle bir araya geldik. Eskişehir Bisiklet Derneği’ne bu kültürün yaygınlaşmasına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Etkinliğe katılan dernek üyeleri de başkan Ünlüce'nin destekleri için teşekkürlerini iletti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası