Ezgi Apartmanı davasında verilen ceza kararı, yaşamını yitirenlerin yakınları tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Anne Nurgül Göksu, adaletin sağlanması için mücadele edeceğini ifade etti.
1 / 6Kahramanmaraş'ta meydana gelen Ezgi Apartmanı davasında, depremde hayatını kaybedenlerin yakınları verilen ceza kararına büyük tepki gösterdi.
2 / 6Sami Kervancıoğlu ve Mustafa Pekel, 8'er yıl hapis cezasına çarptırılmalarının ardından tahliye edildi. Bu duruma tepki gösteren Nurgül Göksu, 35 kişinin hayatını kaybettiği bu davada adaletin sağlanmadığını savundu. Göksu, “876 yıl hapsi istenen sanıklara 8 yıl ceza vermek onları ödüllendirmektir” dedi.
3 / 6Davanın 13'üncü duruşmasında mahkeme heyeti, sanıklara verilen cezanın az olduğunu vurgulayan Göksu, yaşadığı acıyı dile getirerek, “Benim çocuklarım pırlanta gibi evlatlardı. 8’inci günün sonunda enkazda buldum ben çocuklarımı” şeklinde konuştu. Yetkililere seslenen anne, adaletin sağlanması için mücadele edeceğini belirtti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası