Fatih'te Haliç'te yürüyüş yapanların bulduğu erkek cesedi, 10 gün önce intihar eden A.Z.Ö.'ye ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
1 / 6İstanbul'un Fatih ilçesinde Haliç'te bir erkek cesedi tespit edildi. Olay, 15.30 sıralarında Balat sahilinde yürüyen vatandaşların durumu polise bildirmesiyle ortaya çıktı.
2 / 6Yapılan incelemelerde, cesedin 20 yaşındaki A.Z.Ö.'ye ait olduğu anlaşıldı. A.Z.Ö.'nün, 14 Ekim'de Haliç'te intihar ettiği ve denizde kaybolduğu belirtiliyor.
3 / 6İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, cesedi denizden çıkardı ve gerekli incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası