3 Fotoğraf

Fenerbahçe, Aston Villa maçı için antrenman yaptı

Fenerbahçe, 14 Ekim'de Aston Villa ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için hazırlıklarını sürdürdü ve antrenman detaylarını paylaştı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 3 Fenerbahçe, Aston Villa maçı için antrenman yaptı 1
    Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında 14 Ekim Çarşamba günü Aston Villa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdi.
  2. 2 / 3 Fenerbahçe, Aston Villa maçı için antrenman yaptı 2
    Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. Ardından pas çalışmaları yapıldı ve dar alanda çift kale maç gerçekleştirildi. Antrenman, bireysel çalışmalarla sona erdi. Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de oynayan futbolcular ise antrenmanı aktif dinlenme odaklı çalışmalarla tamamladı.
  3. 3 / 3 Fenerbahçe, Aston Villa maçı için antrenman yaptı 3
    Sarı-lacivertli ekip, Aston Villa hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla bitirecek ve sonrasında İngiltere'ye hareket edecek.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş