Fenerbahçeli veteriner hekimlerden Bakırköy Belediyesi'ne mama yardımı
Fenerbahçeli Veteriner Hekimler Derneği, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde Bakırköy Belediyesi'ne 1 ton mama bağışında bulundu ve merkezdeki sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını inceledi.
1 / 5Bakırköy Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde Fenerbahçeli Veteriner Hekimler Derneği üyelerini misafir etti.
2 / 5
3 / 5Yenilenen merkezi gezen dernek üyeleri, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarına destek sağlamak amacıyla 1 ton mama bağışında bulundu. Ziyaret sırasında Veteriner İşleri Müdürü ile birlikte merkezin bakım, tedavi ve rehabilitasyon alanları incelendi.
4 / 5
5 / 5Dernek Başkanı Aykut Mutlu, “Böyle anlamlı bir günde Bakırköy Belediyesi'ndeki barınakta yaşayan hayvanlara mama yardımında bulunduk” dedi. Mutlu, destekleri için Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu ve Veteriner İşleri Müdürü Cengiz Erarslan’a teşekkür etti. Ayrıca, sosyal sorumluluk projelerine daha fazla önem vereceklerini ifade etti. Cengiz Erarslan, sahiplendirme konusunda gönüllülerin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası