Ferhat Göçer, Bursa'da Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı
Bursa'da Yıldırım Belediyesi'nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ferhat Göçer konser verdi. Yağmura rağmen binlerce kişi katıldı. Başkan Yılmaz, gençlere seslendi.
1 / 8Bursa'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı. Gökdere Meydanı'nda meşaleli kortej yürüyüşüyle başlayan kutlamalar, Bayrak Alanı'ndaki konserle devam etti. Yağmurlu havaya rağmen yoğun ilgi gösteren Bursalılar, Ferhat Göçer'in seslendirdiği hem duygusal hem de hareketli şarkılarla coşkulu bir gece yaşadı. Yaklaşık 2 saat süren konserde Türk bayrakları eşliğinde şarkılara eşlik eden kalabalık, Göçer'in sahne performansına ilgi gösterdi. Kutlamalara Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şahin Biba, Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar ve çok sayıda davetli ile vatandaş katıldı. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, konser öncesinde gençlere seslenerek, “Sizler, inşallah, dünyayı takip eden değil, yön veren olacaksınız. Teknolojiyi geliştiren ve ona yön veren bir nesil olacak, Türkiye Yüzyılı’nı inşallah sizler inşa edeceksiniz. Cumhuriyetimizin inşasında emeği geçen, liderlik yapan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi hürmet ve minnetle yad ediyorum” dedi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şahin Biba ise, “Hepimiz burada aynı gurur ve heyecanla, hep birlikte bir aradayız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası