Futbolcu cinayeti davasında şok gelişme: Sanığın ev hapsi kaldırıldı, baba tepkili
Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti davasında ilk duruşmada sanık Zuhal Kalaycıoğlu'nun ev hapsi kaldırıldı. Baba Cemil Kundakçı tepki gösterirken, avukat dosyanın karara bağlanmak üzere olduğunu belirtti.
1 / 4Ümraniye'de silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden genç futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı'nın cinayet davasında ilk duruşma görüldü. Anadolu Adliyesi 27. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, sanık Zuhal Kalaycıoğlu'nun ev hapsi tedbirinin kaldırılmasına karar verildi. Bu gelişme, hayatını kaybeden gencin babası Cemil Kundakçı'nın tepkisine neden oldu.
2 / 4Duruşma sonrası açıklamalarda bulunan baba Cemil Kundakçı, Zuhal Kalaycıoğlu'nun ev hapsinin muhtemelen çocuğundan dolayı kaldırıldığını belirterek, "Kızı aracılığıyla duygu sömürüsü yaptı" şeklinde konuştu. Kundakçı, mahkemenin bu durumu dikkate almış olabileceğini ancak yargılamanın devam edeceğini ve olası bir ceza durumunda çocuğuna bakacak birinin olmasının önemli olduğunu vurguladı. Mahkeme heyeti, sanıkların yurt dışına çıkış yasaklarının devamına ve tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin sürmesine hükmederken, duruşmayı 13 Temmuz'a erteledi.
3 / 4Davaya ilişkin açıklama yapan ailenin avukatı Sude Dolunay ise, tüm tanıkların dinlendiğini ve bir sonraki celsede Yalçın Ay isimli tanık için zorla getirilme kararı çıkarıldığını belirtti. Avukat Dolunay, dosyanın yakın zamanda karara bağlanacağını düşündüğünü ifade ederek, sanıkların ifadelerindeki çelişkilerin aleyhlerine işleyeceğini söyledi. Dosyanın kendi açılarından iyi bir noktada ilerlediğini dile getiren Dolunay, 10 sanığın da suçun bir yerlerinde parmağı olduğunu mahkemeye aktardıklarını ve bu durumun karşılık bulacağını umduklarını sözlerine ekledi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası