1 / 5Gaziantep'te, önünü kestikleri iş insanı M.E.A.'dan darp ve tehditle 3 milyon TL talep eden 5 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
2 / 5
3 / 5İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 25 Mart tarihinde saat 17.30 sıralarında M.E.A.'nın önünü kesen ve darp ile tehditte bulunan kişilerin adreslerini tespit etti. Belirlenen adreslere yapılan operasyon sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.
4 / 5
5 / 5Yapılan aramalarda 7 ev ve 2 işyerinde 4 ruhsatsız tabanca, 5 şarjör, 44 fişek, 2 pompalı tüfek ve bir pala olarak tabir edilen bıçak ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve tehdit suçlarından işlem başlatıldığı bildirildi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası