Gaziantep'te İş Bankası Kültür Yayınları'nın yeni kitabevi açıldı
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, Gaziantep'te yeni bir kitabevi açarak, okurların kültürel etkinliklere katılabileceği bir alan sunuyor. Açılışta önemli isimler yer aldı.
1 / 3Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, Gaziantep'te 31. kitabevini açtı. Bu yeni mekan, sadece kitap satışı değil, aynı zamanda okurların yazarlarla ve fikirlerle buluşabileceği bir kültür mekanı olarak tasarlandı.
2 / 3Açılış töreninde Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bali ve Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Erdem Güzelbey gibi önemli isimler yer aldı. Vali Çeber, İş Bankası'nın ülke için önemine vurgu yaparak, bu kitabevinin Gaziantep’e değer katacağını belirtti.
3 / 3Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İş Bankası'nın kültür ve yayıncılık alanındaki yerini öne çıkararak, Atatürk'ün Gaziantep hakkındaki sözlerini hatırlattı. Adnan Bali ise eğitim ve kültürün, diğer tüm faaliyetlerin anlam kazanması için kritik olduğuna dikkat çekti. İş Bankası, kültürel katkılarını sürdürerek, nesiller boyunca bu misyonu üstlenmeyi hedefliyor.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası