1 / 4Beşiktaşlı çocuklar ve gençler için tasarlanan GenBeşiktaş üyelik sisteminin lansmanı Tüpraş Stadyumu’nda yapıldı.
2 / 4Tanıtım toplantısına Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Uğur Fora, yönetim kurulu üyesi Merve Öztopaloğlu ve Üyelik ve Sicil Kurulu Başkanı Sefa Bağcı katıldı. Uğur Fora, projeye uzun bir süredir emek verdiklerini ve hayata geçirdikleri için büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Fora, “Beşiktaş’ın geleceği için çalışıyoruz. Beşiktaş taraftarının ‘Beşiktaş bize babamızdan kalan miras değil, evlatlarımıza olan borcumuzdur’ sözüne inanıyoruz. GenBeşiktaş ile çocuklarımızın Beşiktaş sevgisiyle büyümesini sağlamak istiyoruz.” dedi.
3 / 4GenBeşiktaş projesi, 18 yaşından küçük Beşiktaşlıların genel kurul üyesi olmasına olanak tanıyacak. Her Beşiktaşlı, 1.903 TL aidat ödeyerek GenBeşiktaş üyesi olabilecek ve üyelik sürecinde indirim fırsatlarından yararlanabilecek. Ayrıca, şehit, gazi ve dezavantajlı çocuklar GenBeşiktaş'a ücretsiz üye olabilecek. Uğur Fora, dijitalleşme konusunun da öncelik verdikleri bir alan olduğunu belirtti.
4 / 4Üyelik ve Sicil Kurulu Başkanı Sefa Bağcı, genç ve kadın üyelerin sayısının artmasını önemsediklerini vurguladı. Bağcı, “Son zamanlarda gençlerin sayısında bir artış var ama yeterli değil. Kadın oranımız yüzde 10. GenBeşiktaş ile bu sayının artacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası