9 Fotoğraf

Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir'deydi

Bakan Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs ruhunu taşıyan 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti. Özel deftere yazılan mesajda Türk gençliğinin ülkenin geleceği olduğu vurgulandı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 9 Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir'deydi 1
    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkusunu 81 ilden gelen gençlerle birlikte Anıtkabir'de yaşadı. Bakan Bak, milli sporcular ve beraberindeki heyetle birlikte Anıtkabir'e bir ziyaret gerçekleştirdi.
  2. 2 / 9 Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir'deydi 2
    Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir\
  3. 3 / 9 Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir'deydi 3
    Heyet, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine doğru Aslanlı Yol'dan yürüyerek geçti. Bakan Bak, Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Bu anlamlı tören, bağımsızlık mücadelesinin ruhunu ve gençliğin önemini bir kez daha vurguladı.
  4. 4 / 9 Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir'deydi 4
    Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir\
  5. 5 / 9 Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir'deydi 5
    Bakan Bak, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ne duygusal bir yazı kaleme aldı. Bak, Türk gençliğinin ülkenin en büyük ümidi olduğunu belirterek, "Kurtuluşun ilk adımı olan 19 Mayıs, milletimizin esarete karşı gösterdiği başkaldırının, yeniden şahlanışının ve bağımsızlık iradesinin adıdır." ifadelerini kullandı. Gençliğin bilim, teknoloji, sanat ve spor alanlarında ülkeyi daha ileriye taşıdığını vurgulayan Bak, "Türkiye Yüzyılı'nı inşa eden iradeyi gururla geleceğe taşımaktadır." dedi. Bak, tüm kahramanları minnetle andığını belirterek bayramı kutladı.
  6. 6 / 9 Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir'deydi 6
    Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir\Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir\Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir\Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir\Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir\Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir\Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir\
  7. 7 / 9 Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir'deydi 7
  8. 8 / 9 Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir'deydi 8
  9. 9 / 9 Gençlik ve Spor Bakanı, 19 Mayıs ruhuyla Anıtkabir'deydi 9

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş