Girne'deki gemi kazasında kaybolan kardeşler için gıyabi namaz
Girne açıklarındaki gemi kazasında kaybolan Demir kardeşler için Reyhanlı'da gıyabi cenaze namazı kılındı. Aileleri ve yakınları taziyeleri kabul etti.
1 / 5Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne açıklarında meydana gelen gemi kazasında kaybolan Mustafa (33) ve Mahmut Demir (28) kardeşler için Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde gıyabi cenaze namazı icra edildi.
2 / 530 Ağustos'ta Mersin'in Taşucu Limanı'na gitmek üzere hareket eden katamaran tipi Türk yolcu gemisi, 267 yolcu ve mürettebat taşıyordu. Geminin alabora olması sonucu 17 kişi yaşamını yitirirken, Mustafa ve Mahmut Demir kardeşlerin de aralarında bulunduğu 11 kişi kayboldu. Kayıplara ulaşılamaması aileleri derinden üzüyor.
3 / 5Kardeşler için Harran Mahallesi'nde bir taziye çadırı kuruldu. Öğle namazının ardından, Harran Camisi'nde İlçe Müftüsü Abdullah Doğan tarafından gıyabi cenaze namazı kılındı. Reyhanlı Kaymakamı Muharrem Coşgun, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Dağlı ve çok sayıda kişi namaza katıldı. Namaz sonrası Demir ailesi, taziyeleri kabul etti.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası