4 Fotoğraf

Göçemen 2 Apartmanı davasında yeni bilirkişi heyeti oluşturuldu

Hatay'da yıkılan Göçemen 2 Apartmanı davasında, mevcut bilirkişi raporlarındaki çelişkileri gidermek için yeni bir bilirkişi heyeti oluşturulmasına karar verildi.
ANKA
ANKA
0
  1. 1 / 4 Göçemen 2 Apartmanı davasında yeni bilirkişi heyeti oluşturuldu 1
    Hatay'da 6 Şubat depremlerinde yıkılan Göçemen 2 Apartmanı davasında, mevcut bilirkişi raporlarındaki çelişkilerin giderilmesi amacıyla yeni bir bilirkişi heyeti kurulmasına karar verildi.
  2. 2 / 4 Göçemen 2 Apartmanı davasında yeni bilirkişi heyeti oluşturuldu 2
    Mahkeme, inşaat, mühendislik, mimarlık, hukuk, jeofizik ve geoteknik alanlarında uzman en az 5 kişiden oluşan bir heyet oluşturacak. Davanın bir sonraki duruşması ise 15 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan 2 yıllık, 8 katlı apartmanın yıkılması sonucunda 6 kişi yaşamını yitirmiş, 3 kişi yaralanmıştı.
  3. 3 / 4 Göçemen 2 Apartmanı davasında yeni bilirkişi heyeti oluşturuldu 3
    Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı, apartmanın yıkılmasına neden olan müteahhit ve diğer sorumlular hakkında dava açmıştı. Davanın 10'uncu celsesinde, depremde yakınlarını kaybeden mağdurlar adalet talebinde bulundu. Müşteki avukatı, yeni bilirkişi raporu talep etti ve sanıkların duruşmada hazır bulunmadığını vurguladı. Mahkeme, sanıkların karakola imza verme yükümlülüklerini kaldırırken, yurt dışına çıkış yasaklarının devamına karar verdi.
  4. 4 / 4 Göçemen 2 Apartmanı davasında yeni bilirkişi heyeti oluşturuldu 4

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş