4 Fotoğraf

Golf tutkunları Malezya'ya gidiyor: Dünya Amatör Golfçüler Şampiyonası Türkiye Finali sonuçlandı!

Serik'te sona eren Dünya Amatör Golfçüler Şampiyonası Türkiye Finali'nde ilk 6 isim, 2026'da Malezya'da düzenlenecek dünya finalinde Türkiye'yi temsil edecek.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 4 Golf tutkunları Malezya'ya gidiyor: Dünya Amatör Golfçüler Şampiyonası Türkiye Finali sonuçlandı! 1
    Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen Dünya Amatör Golfçüler Şampiyonası Türkiye Finali, kıyasıya mücadelelerin ardından sona erdi. Belek turizm merkezindeki Antalya Golf Kulübü ev sahipliği yaptı.
  2. 2 / 4 Golf tutkunları Malezya'ya gidiyor: Dünya Amatör Golfçüler Şampiyonası Türkiye Finali sonuçlandı! 2
    İki gün süren turnuvada, kendi kategorilerinde birinciliği elde eden Recep Turan, Nazar Yusupov, Erdal Eren, Romel Ayyıldız ve Hasan Demirel, Türkiye'yi 23-31 Ekim 2026 tarihleri arasında Malezya'da düzenlenecek olan dünya finalinde temsil etme hakkı kazandı. Bu başarıyla Türk golfçüler, uluslararası arenada ülkemizi gururla temsil edecekler.
  3. 3 / 4 Golf tutkunları Malezya'ya gidiyor: Dünya Amatör Golfçüler Şampiyonası Türkiye Finali sonuçlandı! 3
    Turnuvanın sonunda dereceye giren sporculara ödülleri, Golf Mad Direktörü Bekir Kara ve Türkiye Golf Federasyonu'nun eski yönetim kurulu üyesi turizmci Yasin Akkanat tarafından takdim edildi. Birinci olan golfçülerden Recep Turan, şunları söyledi: "İki gün boyunca çok çekişmeli ve güzel bir turnuva geçirdik. İki yıl önce de yine dereceye girerek bu turnuvaya katılma hakkı kazanmıştım. Hedefimiz, Malezya'da arkadaşlarımızla birlikte ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek."
  4. 4 / 4 Golf tutkunları Malezya'ya gidiyor: Dünya Amatör Golfçüler Şampiyonası Türkiye Finali sonuçlandı! 4

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş