Göztepeli milli sporcular Mehmet Sepil'le bir araya geldi
- 7 / 1
İzmir’de Göztepe Spor Kulübü, son yıllarda uluslararası başarılar kazanmış milli sporcularını Onursal Başkan Mehmet Sepil’in ev sahipliğinde düzenlenen özel bir etkinlikte bir araya getirdi.
- 7 / 2
Etkinliğe genç voleybolcular Melis Erdoğan ve Duru Zeren, artistik cimnastik milli takımından Ferhat Arıcan, Mehmet Ayberk Koşak, Mert Efe Kılıçer, atletizmden Reyhan Taşdelen, yüzmeden Cemil Cankat Er, para okçuluktan Büşra Fatma Ün, yelkenden Ece Melis Baş ve Nisa Üstündağ katıldı. Milli yüzücü Pınar Dönmez ile milli triatlet Gültigin Er ise programları nedeniyle buluşmada yer alamadı. Sporcular, ay-yıldızlı forma altında elde ettikleri başarıları ve deneyimlerini Mehmet Sepil ile paylaştı.
- 7 / 3
Mehmet Sepil, Göztepe’nin olimpik branşlardaki hedeflerine dikkat çekerek, “Ferhat ve Büşra bizim elçilerimiz. Burada gördüğümüz bu tablo, neler yapmak istediğimizin bir özeti ve bizim için çok değerli. Sizlerin oluşturduğu bu başarı tablosu, yeni yetişen genç sporcular için de ilham kaynağı oluyor” dedi. Olimpiyat madalyalı Ferhat Arıcan da etkinlikte yer alan genç sporcularla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Hep birlikte Göztepe’yi temsil ediyoruz. Bizler başarılarımıza bir yenisini daha eklediğimizde, yeni nesil için de ilham kaynağı oluyoruz” şeklinde konuştu. Göztepe, olimpik branşlardaki yapılanmasını her geçen gün daha ileriye taşımaya devam ediyor.
- 7 / 4
- 7 / 5
- 7 / 6
- 7 / 7








