Gülben Ergen, Ahbap soruşturmasında kendini mağdur hissediyor
Gülben Ergen, Ahbap Derneği'ne yönelik soruşturmadaki ifadesinde, yardımlarının amacı dışında kullanıldığını belirterek vicdanen rahatsız olduğunu ifade etti.
1 / 3Ceren KÜP / İSTANBUL - AHBAP Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde şarkıcı Gülben Ergen'in savcılıktaki ifadesi gün yüzüne çıktı. Ergen, ifadesinde, "Yapmış olduğum yardımların amacı dışında kullanıldığı hususunda kendimi vicdanen rahatsız ve mağdur hissediyorum" dedi.
2 / 3Ergen, ifadesinde Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur isimli şahıslarla deprem öncesinde tanışıklığı olmadığını belirtti. "Ben Haluk Levent ile 6 Şubat depremi sürecinde yapılan ücretsiz bir konser vesilesiyle görüştüm. Bunun dışında kendisiyle herhangi bir görüşmem veya samimiyetim yoktur" dedi. Oğuzhan Uğur'la ise deprem sonrası kadına şiddet ve çocuk istismarı konulu bir programda karşılaştığını ifade etti.
3 / 3Ergen, "Ben Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin Başkanı ve kurucusuyum. 6 Şubat depreminde İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylarıyla 11 ilde 17 okul inşaatı yaptım. Deprem sürecinde AFAD ve Kızılay gibi kurumlarla Ahbap Derneği'ne yardım gönderdim. Ancak Ahbap Derneği'ne özel bir yönlendirmem olmadı. Toplanan yardımların akıbeti hakkında hiçbir bilgim yok" diye ekledi. Ergen, "Bu süreçte kendimi mağdur hissediyorum ve şikayet hakkımı saklı tutmak istiyorum" şeklinde konuştu.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası