Güngören'de okul inşaatında yangın paniği: İşçi konteynerleri alev alev yandı
Güngören'deki okul inşaatında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin etkili müdahalesiyle söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı, iki konteyner kullanılamaz hale geldi.
1 / 9Güngören'de, Abdi İpekçi İlkokulu'nun inşaat alanında işçi konteynerlerinde saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.
2 / 9
3 / 9Yangın sırasında işçiler, alevlerin yükseldiğini fark ederek durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Alevler kısa sürede büyüyerek yanındaki konteynere sıçradı. Yangın nedeniyle çevrede panik yaşanırken, dumanlar gökyüzünü kapladı.
4 / 9
5 / 9Yangında şans eseri ölen ya da yaralanan kimse olmaması sevindirici bir haberdi. Ancak, yangın sonucunda iki işçi konteyneri kullanılamaz hale geldi. Olay yerinde bulunan Murat Akın, “Burası Abdi İpekçi İlkokulu. Yanan yer inşaat sahası, işçilerin kaldığı yer. Muhtemelen içeride soba ya da başka bir şey de olabilir. Büyük bir yangın oldu. İnşallah kimse yoktur.” dedi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası