Hakan Safi: Fenerbahçe için her şeyi yapmaya hazırım
Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, tüm gücüyle Fenerbahçe için çalışmaya hazır olduğunu ve güçlü bir yönetim oluşturduklarını duyurdu. Hedefleri arasında dünya yıldızlarını getirmek var.
1 / 3Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, bugün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu. Safi, "Fenerbahçe için kayıtsız, şartsız her şeyi yapmaya hazırım. Hiçbir korkum yok. Ancak bu bir takım oyunu. Yönetim listesini oluştururken, Fenerbahçe için çalışacak isimleri tercih ettik" dedi.
2 / 3
3 / 3Safi, kongre üyelerine seslenerek, "Yıllardır Fenerbahçe için mücadele edenler olarak 7 Haziran'da ne olursa olsun, mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Biz küsenlerden olmayacağız. Bu, makam sevgisi değil, Fenerbahçe sevgisidir" diye vurguladı. Ayrıca, Fenerbahçe'nin büyüklüğünü unuttuğunu belirterek, "Bu büyük camia, anlamsız kavgalar nedeniyle potansiyelini bir kenara bıraktı. Ben bu camianın hizmetkârıyım" ifadelerini kullandı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası