8 Fotoğraf

Hakkari'de askeri üs yolunda 5 metrelik karla mücadele sürüyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, askeri üs yolunda kar kalınlığı 5 metreye ulaştı. Ekipler, zorlu hava koşullarında yolu ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 8 Hakkari'de askeri üs yolunda 5 metrelik karla mücadele sürüyor 1
    Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Onbaşılar köyündeki askeri üs bölgesine giden yolda, kar kalınlığı yer yer 5 metreye ulaştı. Ekipler, zorlu hava koşullarına rağmen yolu ulaşıma açmak için yoğun bir şekilde çalışıyorlar.
  2. 2 / 8 Hakkari'de askeri üs yolunda 5 metrelik karla mücadele sürüyor 2
    Yüksekova'ya yaklaşık 40 kilometre mesafede bulunan ve 2 bin 135 rakıma sahip Onbaşılar köyünün Çobanpınar mezrasındaki askeri üs yolunda, özellikle geçen kış mevsiminde yağan son kar ve etkili olan tipi nedeniyle kar kalınlığı önemli ölçüde arttı. İl Özel İdaresi'ne bağlı Yüksekova Şantiyesi Şefliği ekipleri, bu zorlu koşullara rağmen, Kurban Bayramı'nda bile yol açma çalışmalarını sürdürdü.
  3. 3 / 8 Hakkari'de askeri üs yolunda 5 metrelik karla mücadele sürüyor 3
    İş makineleriyle kar kütlelerini temizleyen ekipler, zaman zaman yüksek kar tünelleri arasında ilerlemekte zorlanıyor. Ancak, bölgedeki zorlu arazi koşullarına rağmen ekiplerin karla mücadele çalışmaları aralıksız devam etmekte. Bu zorlu mücadele, askeri üs bölgesinin ulaşılabilirliğini sağlamak adına büyük bir önem taşıyor.
  4. 4 / 8 Hakkari'de askeri üs yolunda 5 metrelik karla mücadele sürüyor 4
  5. 5 / 8 Hakkari'de askeri üs yolunda 5 metrelik karla mücadele sürüyor 5
  6. 6 / 8 Hakkari'de askeri üs yolunda 5 metrelik karla mücadele sürüyor 6
  7. 7 / 8 Hakkari'de askeri üs yolunda 5 metrelik karla mücadele sürüyor 7
  8. 8 / 8 Hakkari'de askeri üs yolunda 5 metrelik karla mücadele sürüyor 8

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş