1 / 9Sakarya'nın Hendek ilçesinde yer alan bir fabrikada meydana gelen patlama sonrasında çıkan yangında yaralanan 8 işçiden 7'si tedavi edilerek taburcu oldu.
2 / 9
3 / 9Hendek 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikada, dün saat 16.00 sularında bilinmeyen bir nedenle patlama gerçekleşti. Patlamanın ardından fabrikada büyük bir yangın başladı. Yangın, olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye, sağlık, AFAD ve polis ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın sonucu 8 işçi yaralandı ve sağlık ekipleri tarafından hastanelere sevk edildi.
4 / 9
5 / 9Hastanelerde tedavi gören yaralılardan 7'si, bugün yapılan müdahalenin ardından taburcu edilirken, vücudunda yanıklar bulunan ve durumu ağır olan işçi Tayfun Atış, Kocaeli Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve çalışmalar sürüyor.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası