HKÜ'de yeni öğrenciler için oryantasyon programı gerçekleştirildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi, yeni kayıt yaptıran öğrencileri için Oryantasyon’26 programını düzenleyerek, üniversite hayatı hakkında bilgilendirme yaptı.
1 / 5Hasan Kalyoncu Üniversitesi, kayıt yaptıran öğrencileri için ‘Oryantasyon’26 – Uyum Haftası ve Üniversite Hayatına Giriş’ etkinliği düzenledi.
2 / 5Programda, 1.450 yeni öğrenci üniversite ve kampüs hayatına dair bilgilendirildi. Oryantasyon’26, üniversitenin çeşitli birimlerinde, özellikle Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Etkinlikler arasında bilimsel, kültürel ve sportif faaliyetler ile seminerler yer aldı.
3 / 5HKÜ Mütevelli Heyet Başkanı Haluk Kalyoncu, “Nitelikli, erdemli, üreten ve ülkesine değer katan bireyler yetiştirme sorumluluğumuzu kararlılıkla sürdürüyoruz.” dedi. Kalyoncu, ayrıca üniversitenin gelişim sürecini ve açılan yeni bölümleri vurguladı. Öğrenciler, oryantasyon programında çeşitli uzmanlarla bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Bu kapsamda, nöropsikoloji uzmanı Dr. Şöhret Karaduman ve Gaziantep Milletvekili Av. Mesut Bozatlı gibi isimler seminerler verdi.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası