3 Fotoğraf

İçişleri Bakanlığı: Son iki haftada 78 ilde uyuşturucu operasyonlarında 1466 tutuklama gerçekleşti

İçişleri Bakanlığı, 78 ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 1466 kişinin tutuklandığını ve 2 bin 733 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyonlar devam ediyor.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 3 İçişleri Bakanlığı: Son iki haftada 78 ilde uyuşturucu operasyonlarında 1466 tutuklama gerçekleşti 1
    İçişleri Bakanlığı, 78 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 2 bin 733 şüpheliden 1466'sının tutuklandığını bildirdi.
  2. 2 / 3 İçişleri Bakanlığı: Son iki haftada 78 ilde uyuşturucu operasyonlarında 1466 tutuklama gerçekleşti 2
    Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın ve Cumhuriyet başsavcılıklarının koordinasyonuyla son iki haftada gerçekleştirilen operasyonlara 3 bin 977 ekip ve 9 bin 450 personelin katıldığı belirtildi. Ayrıca, 14 hava aracı ve 46 narkotik köpeği ile yürütülen bu operasyonlar sırasında toplamda 1 ton 768 kilo 207 gram uyuşturucu madde ve 2 milyon 236 bin 908 uyuşturucu hap ele geçirildi.
  3. 3 / 3 İçişleri Bakanlığı: Son iki haftada 78 ilde uyuşturucu operasyonlarında 1466 tutuklama gerçekleşti 3
    Operasyonlar sonucunda 2 bin 733 şüpheli yakalanırken, bunlardan 1466'sı tutuklandı ve 414'ü hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. Diğer şüphelilerin işlemleri ise devam ediyor. Açıklamada, “Uyuşturucu, birçok suçu besleyen karanlık bir ana damardır. Bu damarı kurutmak; çocuklarımızın istikbalini, gençlerimizin geleceğini ve ailelerimizin huzurunu korumak için zehir tacirlerine yönelik mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz” ifadesine yer verildi.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş