İnegöl'de Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıkaran çocuklar ailelerine teslim edildi
İnegöl'de Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıkaran 12 ve 7 yaşındaki çocuklar, ifadeleri alındıktan sonra ailelerine teslim edildi. Yangın anı güvenlik kameralarına yansıdı.
1 / 4Bursa'nın İnegöl ilçesinde Fenerbahçeliler Derneği'nde meydana gelen yangın, iki çocuğun neden olduğu olayla gündeme geldi. Baran K. (12) ve Münür Ç. (7) isimli çocuklar, derneğin bahçe kısmındaki sandalyeleri ve perdeleri ateşe vererek yangına sebep oldular.
2 / 4
3 / 4Yangın, derneğin bulunduğu pasajda, Cuma Mahallesi Elektrik Sokak’ta saat 18.00 sularında başladı. Yangını görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi olay yerine sevk edildi. Ekipler, yangına müdahale ederek söndürdü. Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası