İnegöl'de kamyonet ile TIR çarpıştı: 2 ağır yaralı
İnegöl-Yenişehir yolunda domates taşıyan kamyonet ile TIR'ın çarpışması sonucu araçta sıkışan sürücü Abdulkadir B. ve yolcu Muharrem M. ağır yaralandı; hastaneye kaldırıldı.
1 / 5Bursa'nın İnegöl ilçesindeki İnegöl-Yenişehir yolu üzerinde saat 19.30 sıralarında domates yüklü kamyonet ile TIR çarpıştı. Kazada kamyonette bulunan iki kişi ağır yaralandı. İnegöl'den Yenişehir yönüne giden Remzi K. (37) yönetimindeki 33 TE 217 plakalı TIR, karşı yönden gelen ve sollama yaptığı belirtilen Abdulkadir B. (22) idaresindeki 16 PF 147 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın ardından kamyonet hurdaya döndü; sürücü Abdulkadir B. ile yolcu Muharrem M. (27) araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, Jandarma ve İtfaiye arama kurtarma ekipleri gönderildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan iki yaralıyı kurtardı. Olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine götürülen yaralılar tedavi altına alındı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası