3 Fotoğraf

İran heyeti, Pakistan Başbakanı Şerif ile barış görüşmeleri yaptı

İran heyeti, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile barış görüşmeleri yaptı ve bölgesel istikrar için işbirliği kararlılığını vurguladı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 3 İran heyeti, Pakistan Başbakanı Şerif ile barış görüşmeleri yaptı 1
    İran heyeti, ABD ile müzakerelerde bulunmak üzere Pakistan'ın başkenti İslamabad'a gitti ve burada Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir araya geldi.
  2. 2 / 3 İran heyeti, Pakistan Başbakanı Şerif ile barış görüşmeleri yaptı 2
    Pakistan Başbakanlık Ofisi'nden yapılan açıklamada, Başbakan Şahbaz Şerif'in İran heyetiyle gerçekleştirdiği görüşmenin detaylarına yer verildi. İlgili açıklamada, İran heyetinin başında İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf'ın bulunduğu, ayrıca İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi'nin de heyette yer aldığı belirtildi.
  3. 3 / 3 İran heyeti, Pakistan Başbakanı Şerif ile barış görüşmeleri yaptı 3
    Başbakan Şahbaz Şerif, İran'ın İslamabad'daki görüşmelere katılımını takdir ederek, bölgesel ve küresel barış ile istikrar adına anlamlı sonuçlar elde etme konusunda ara bulucu rolünü oynamaya devam etme kararlılığını vurguladı. Pakistan tarafında ise, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar, Genelkurmay Başkanı Asım Münir ve İçişleri Bakanı Seyyid Muhsin Raza Nakvi'nin de görüşmeye katıldığı ifade edildi.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş