İş yerine kurşun yağdıran sabıkalı, bekçinin 'dur' ihtarına uymayınca bacağından vuruldu
Şişli'de bir iş yerine silahlı saldırı düzenleyen 22 yaşındaki A.E., kaçarken bekçilerin 'dur' ihtarına uymayınca bacağından vurularak yakalandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.
1 / 8Şişli'de sabaha karşı bir iş yerine yapılan silahlı saldırı, polisin ve bekçilerin hızlı müdahalesiyle kanlı bitti. Saldırgan, kaçarken bekçilerin 'dur' ihtarına uymayınca bacağından vurularak yakalandı. Olayın tüm dehşeti güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
2 / 8Merkez Mahallesi'nde Pazartesi günü saat 04.00 sularında yaşanan olayda, 22 yaşındaki A.E. isimli şahıs, bir iş yerine yönelik silahlı saldırının ardından yaya olarak kaçmaya başladı. Silah seslerini duyan çevredeki bekçiler, hemen durumu fark edip şüpheliyi takibe aldı. Elinde silahla kaçan A.E.'ye 'dur' ihtarında bulunan bekçiler, şüphelinin ihtara uymaması üzerine zor kullanmak durumunda kaldı.
3 / 8Bekçiler tarafından yapılan 'dur' ihtarına aldırış etmeyen A.E., kaçmaya devam edince, takip eden bekçi tarafından silahla bacağından vuruldu. Olay yerinde elindeki silahla birlikte etkisiz hale getirilen şüpheli, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
4 / 8Yaşananlar, güvenlik kameralarının merceğinden kaçmadı. Görüntülerde, A.E.'nin iş yerine ateş açtıktan sonra hızla koşarak uzaklaştığı, peşinden koşan bekçinin 'dur' ihtarına uymayan şüpheliye doğru ateş ettiği ve ardından kelepçelenerek gözaltına alındığı anlar net bir şekilde görülüyor. Olayla ilgili soruşturma ise titizlikle sürdürülüyor.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası