3 Fotoğraf

İzmir'de 5 ilçede kaçakçılık operasyonu: 1 kişi tutuklandı

İzmir'in 5 ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 40 bin 100 içi tütün doldurulmuş makaron ve 12 bin 940 paket kaçak sigara ele geçirildi. 6 kişiye işlem yapılırken, 1 şüpheli tutuklandı.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 3 İzmir'de 5 ilçede kaçakçılık operasyonu: 1 kişi tutuklandı 1
    İzmir'in beş farklı ilçesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda önemli miktarda kaçak ürün ele geçirildi. Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu, 40 bin 100 adet içi tütün doldurulmuş makaron ve 12 bin 940 paket kaçak sigara imha edildi.
  2. 2 / 3 İzmir'de 5 ilçede kaçakçılık operasyonu: 1 kişi tutuklandı 2
    İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, Bayındır, Bornova, Karşıyaka, Konak ve Menderes ilçelerinde toplam altı ayrı operasyona imza attı. Bu operasyonlar neticesinde yapılan aramalarda, belirtilen kaçak sigara ve makaronların yanı sıra, 370 litre kaçak veya sahte etil alkol, içki yapımında kullanılan 50 adet aroma, tarihi eser niteliğinde olduğu düşünülen 8 sikke, 1 obje, bir adet dedektör, ruhsatsız bir tabanca ve bu silaha ait 9 milimetre çapında 10 adet mermi de bulundu.
  3. 3 / 3 İzmir'de 5 ilçede kaçakçılık operasyonu: 1 kişi tutuklandı 3
    Operasyonlar kapsamında toplamda altı kişi hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet etmek suçundan yasal işlem başlatıldı. Şüphelilerden biri ise, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş