7 Fotoğraf

İzmir'de kurban kesim yerlerinde yoğunluk başladı

Kurban Bayramı'nın ilk gününde İzmir'in Bornova ilçesindeki kesim noktalarında yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar, kurbanlarını kesim alanlarına getirerek ibadetlerini yerine getiriyor.
DHA
DHA
0
  1. 1 / 7 İzmir'de kurban kesim yerlerinde yoğunluk başladı 1
    İzmir'in Bornova ilçesinde Kurban Bayramı'nın ilk günü, sabah saatlerinden itibaren kurban kesim noktalarında yoğun bir kalabalık oluştu.
  2. 2 / 7 İzmir'de kurban kesim yerlerinde yoğunluk başladı 2
    İzmirli vatandaşlar, belirlenen kesim alanlarına akın ederek kurbanlık hayvanlarını getirmeye başladı. Bornova Işıkkent Mahallesi'ndeki kesim noktası, vatandaşların en çok tercih ettiği yerlerden biri haline geldi. Kurban kesim işlemlerini gerçekleştiren Ferhat Karaçelik, her yıl aynı yerden kurban aldıklarını ve bu yıl da tercihlerinin değişmediğini belirtti. “Kesim işlemini 4 yıldır burada yaptırıyoruz. Allah, yaptığımız ibadetleri kabul etsin” dedi.
  3. 3 / 7 İzmir'de kurban kesim yerlerinde yoğunluk başladı 3
    Kesim alanında en ağır büyükbaş kurbanlıkları alan Topçu Taşçı, “Boğamız en az 800 kilo gelir. Kesim işlemleri geçen yıla göre daha hızlı ilerliyor ve memnunuz” ifadelerini kullandı. Ayrıca, kurbanlık satış noktasında hareketlilik gözlemlenirken, birçok satıcının hayvanlarını satmayı başardığı bildirildi. Nafiz Esengül, Erzurum'dan getirdiği 30 büyükbaş hayvanı 120 bin ila 170 bin lira arasında değişen fiyatlarla sattığını açıkladı. Satışlarının başarılı geçtiğini vurguladı.
  4. 4 / 7 İzmir'de kurban kesim yerlerinde yoğunluk başladı 4
  5. 5 / 7 İzmir'de kurban kesim yerlerinde yoğunluk başladı 5
  6. 6 / 7 İzmir'de kurban kesim yerlerinde yoğunluk başladı 6
  7. 7 / 7 İzmir'de kurban kesim yerlerinde yoğunluk başladı 7

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş